Gavin se rozvádí s Gwen Stefani

Tento web je o kapele Bush, ale nemohu si odpustit neinformovat vás o této zásadní a nemilé události z života "našeho" frontamana. Vím jak je to sobecké, ale na všem se má hledat pozitivní věci a třeba se tím alespoň trochu zkrátí dlouhá pauza, se kterou jsem počítal po konci turné k Men On The Run a třeba Gavin dostane novou skladatelskou múzu, protože pro mě osobně byla poslední deska zklamáním (až na několik světlých vyjímek je The Only Way Out, nebo Just Like My Other Sins).

K této události se perfektně hodí tato starší, skvělá, byť trochu zapomenutá sklaba z Razorblade Suitcase. (přehrávání z Deezeru dole)

 

„Zatímco jsme se my dva dohodli, že už nebudeme nadále partnery v manželství, budeme partnery při rodičovství a jsme oddaní společnému závazku vychovat naše tři syny v šťastném a zdravém prostředí,“ uvedli manželé v oficiálním prohlášení, které získal magazín People.

Zpěvačka Gwen Stefani má s Gavinem Rossdalem devítiletého syna Kingstona, sedmiletého Zumu a teprve sedmnáctiměsíčního Apolla.

Ještě nedávno přitom zpěvačka tvrdila, že chce mít mnoho dětí a u tří nezůstane.Gwen Stefani a Gavin Rossdale se potkali v roce 1995. Jejich skupiny Bush a No Doubt tehdy společně koncertovaly. Žili pak spolu šest let, než se v roce 2002 rozhodli vzít.

Na recept na manželství se zpěvačky ptali snad v každém rozhovoru. „Je dobré, že každý pracujeme na vlastních věcech. Myslím, že vztah udržuje právě to, když jsou oba sami sebou a udrží si individualitu,“ řekla letos zpěvačka v rozhovoru pro Cosmopolitan.

Zdroj: https://revue.idnes.cz/gwen-stefani-a-gavin-rossdale-oznamili-rozvod-fov-/lidicky.aspx?c=A150804_093418_lidicky_nh

[googlea974bc1337856345.html]

Anketa

Jaké album Bush považujete za nejlepší?

Celkový počet hlasů: 106

patmull@seznam.cz