Loni se po devíti letech pauzy vrátila na scénu. Dárkem fanouškům bylo výtečné album The Sea Of Memories, zadostiučiněním kapele fakt, že hudební branže kolekci přijala s nadšením a z toho resultovalo velké koncertní turné. Baskytarista Corey Britz v Praze mezi řečí přiznal, že jsou na cestě už bezmála dva roky.

V Lucerna Music Baru, kde se při své první návštěvě Prahy se svým koncertem Bush usadili, na ně nakonec čekalo slušných šest stovek diváků. Vesměs znalců, neboť tak poctivou pěveckou i psychickou podporu možná nečekala ani sama kapela. 
Její bezmála dvouhodinový koncert nabídl jak písničky z aktuální desky, tak hity z let devadesátých, tedy z doby, kdy kralovaly rockovým hitparádám. V písních Bush, jejichž autorem je převážně zpěvák a kytarista Gavin Rossdale, je rocková posedlost, nekompromisní tah a v refrénech silný melodický dar.

Zpočátku si vystoupení hledalo náladu. Diváci po úvodním přivítání reagovali vlažně a čtveřice na pódiu jako by si s tím nevěděla rady. Rossdaleův zpěv byl hluboko ponořený v instrumentální mase, což nebyla vina nešikovného zvukaře, spíš důsledek obyčeje u mnoha ostrovních kapel.

Koncert vykazoval i poněkud hluchá místa, zvláště když se tak výtečná písničková skupina rozhodla upřednostnit instrumentální hrátky před další skladbou. 
Postupem času ale atmosféru v klubu rozproudila, odhalila, že skladby z nové desky jsou nápaditější než ty staré, a dostala se až ke dvěma přídavkovým coververzím – Breathe od Pink Floyd a Come Together od Beatles, zahranou téměř metalově. 
Z pódia nakonec odešla skupina se ctí a bylo vidět, že jí tahle konečná výhra udělala milo u srdce. Dobře to dopadlo možná i proto, že jí předskakující broumovské Imodium zahřálo pódium velmi důstojně.

Celkové hodnocení: 70%